CUM VĂ POATE AG AJUTA

Ne-am folosit experiența și expertiza noastră vastă în industrie pentru a dezvolta un set unic de metode practice și eficiente de recrutare. Acestea oferă în mod constant rezultate optime pentru afacerile internaționale și pentru personalul internațional pe care îl angajează.

EVALUAREA ANGAJATULUI
AG evaluează și pregătește lucrători capabili și eficienți.
SELECȚIA ANGAJAŢILOR

Procesul nostru amănunțit de recrutare selectează cu atenție oamenii potriviți pentru oportunităţile de lucru disponibile.

PERSONALUL CHEIE

AG furnizează candidați complet verificați și testați pentru rolurile cheie ale clienților noștri.

ECHIPĂ EXPERIMENTATĂ
Echipa noastră experimentată din Marea Britanie, Bulgaria, România și Ucraina vă poate oferi informații și analize exacte pentru a vă sprijini în luarea deciziilor.
SOLUȚII DE MANAGEMENT

AG a creat soluții ușor de utilizat care îmbunătățesc sarcinile administrative legate de recrutare pentru clienții noștri.

CONSULTANŢĂ

Vă putem ajuta cu toate aspectele legate de managementul personalului. De la motivație,planificarea carierei și dezvoltare procedurilor interne.

De ce să alegeți AG Recruitment

Economisiți timp și bani prin externalizarea recrutării dvs. Acest lucru nu numai că vă va reduce volumul de muncă și vă va economisi bani, dar vă va asigura și că aveți o forță de muncă adecvată. Serviciile noastre vă ajută să scăpaţi de procesele birocratice, inclusiv obținerea permiselor de muncă și a vizelor, precum și legătura cu agențiile din țările de reședință.

Aprovizionarea cu forța de muncă internațională de care aveți nevoie

Recunoaștem importanța creșterii constante a afacerii dumneavoastră și vă respectăm timpul. Cu ajutorul nostru, vă puteți propulsa proiectele înainte și puteți obține succes depășind concurenții. Serviciile noastre includ accesarea unei baze de date extinse de candidați calificați care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Oferim, de asemenea, referințe pentru candidați, probe de lucru filmate, interviuri și instruire pentru a ne asigura că veţi avea cea mai bună echipă disponibilă.

Parteneriat pe termen lung

Suntem încântați să vedem cum clienții revin în căutarea serviciile noastre de recrutare internațională, ne arată că am făcut o treabă bună. Garantăm înlocuirea oricărui angajat care nu îndeplinește așteptările clienților, fără costuri suplimentare. Contribuim activ la facilitarea integrării fără probleme a angajaţilor în mediul dumneavoastră de afaceri.

CONCENTRAT PE NEVOIILE DUMNEAVOASTRĂ

Obiectivul nostru numărul unu este să fim sursa dumneavoastră de încredere pentru forţă de muncă de înaltă calitate. Este datoria noastră să vă ascultăm și să vă înțelegem nevoile și apoi să găsim și să pregătim cei mai buni candidaţi pentru dumneavoastră. Suntem 100% concentrați pe plasarea celor mai buni candidaţi posibili în rolul potrivit pentru ei și angajatorul lor. Ne dorim ca ei să-și atingă obiectivele și, prin evaluări și teste extinse, ne asigurăm că sunt pe deplin pregătiți pentru noua lor poziție.

Avem un palmares dovedit de a fi cei mai buni din piaţă când vine vorba la timpul de reacție la împrejurări care se schimbă rapid.

Credem că nimic nu este imposibil și vom face tot ce putem pentru a aduce valoare clienților noștri, indiferent de circumstanțe.. Dacă aveți nevoie deforţă de muncă, NOI o putem găsi.

CUM SĂ LUCRAȚI CU NOI

  1. Trimiteți formularul pe care îl gasiţi la rubrica Contactați-ne pentru a vă putea contacta. Vom discuta despre nevoile dumneavoastră de afaceri și despre locurile de muncă vacante.
  2. Înregistrați-vă la AG - semnați acordul între companiile noastre - ca să ne putem pune la treabă. Promitem, nimic complicat!
  3. Lăsaţi-ne să ne străduim să selectăm cei mai buni oameni pentru afacerea ta.
  4. Vom fi mereu disponibili pentru a vă informa cu privire la progres.