КАК МОЖЕМ ДА ПОМОГНЕМ

Ние използвахме богатия си опит и експертиза, за да разработим уникален набор от практични и ефективни методи за набиране на персонал. Осигуряваме оптимални резултати за бизнеса при подбор на служители от други държави

СЕЛЕКЦИЯ
AG селектира и подготвя способни и ефективни работници.
ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ

Нашият задълбочен процес по подбор на персонал внимателно селектира правилните хора за наличните възможности

КЛЮЧОВИ СЛУЖИТЕЛИ

AG предоставя щателно проверени и тествани кандидати за ключови роли на нашите клиенти.

ОПИТЕН ЕКИП
Нашият силно фокусиран екип в Обединеното кралство, България, Румъния и Украйна може да предостави точна информация и анализ, за да подпомогне вземането на решения.
РЕШЕНИЯ ЗА УПРАВЛЕНИЕ

AG разработва удобни решения за фирми, които подобряват административните функции, свързани с набирането на персонал за нашите клиенти.

КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ

Ние можем да помогнем във всички аспекти на управлението на персонала. От мотивация, бизнес процеси до развитие на системи за упавление на персонала.

Защо да изберете AG Recruitment

Спестете време и пари, като възложите набирането на персонал на нас. Това не само ще облекчи натоварването ви, но и ще намали разходите ви, както и ще гарантира, че имате подходяща работна сила. Нашите услуги елиминират бюрократичните процеси, включително получаване на разрешителни за работа и визи.

Наемане на работна ръка от чужбина

Ние признаваме значението на стабилния растеж на вашия бизнес и уважаваме вашето време. С наша помощ можете да придвижите вашите проекти напред и да постигнете успех, надминавайки конкурентите си. Нашите услуги включват достъп до обширна база данни от квалифицирани кандидати, които са най-подходящи за вашите нужди. Ние също така предлагаме препоръки за кандидати, видео интервюта и обучение, за да сме сигурни, че ще имате най-добрия наличен екип.

Дългосрочно партньорство

Щастливи сме когато клиенти, търсещи нашите международни услуги за набиране на персонал се връщат отново. Това ни показва, че се представяме добре. Ние гарантираме замяната на всеки служител, който не отговаря на очакванията на клиента, без допълнителни такси. Ние активно допринасяме за улесняване на безпроблемното интегриране на хората във вашата бизнес среда.

ФОКУСИРАНИ НА ВАШИТЕ НУЖДИ

Нашата цел номер едно е да бъдем вашият надежден източник на висококачествен персонал. Наша работа е да изслушаме и разберем вашите нужди и след това да намерим и подготвим най-добрите хора за вас. Ние сме 100% фокусирани върху наемането на възможно най-добрите хора в правилната роля за тях и техния работодател. Ние искаме те да постигнат целите си и чрез обстойна проверка и тестване гарантираме, че са напълно подготвени за новата си позиция.

Имаме доказана репутация като най-добрите в бизнеса при бързо променящите се обстоятелства.

Ние вярваме, че няма невъзможни неща и ще направим всичко възможно, за да донесем стойност за нашите клиенти, независимо от обстоятелствата. Ако имате нужда от хора, ние можем да ги намерим за вас.

КАК ДА РАБОТИТЕ С НАС

  1. Попълнете формата за контакт за да се свържете с нас. Заедно ще обсъдим нуждите на вашия бизнес и свободните позиции.
  2. Документи - трябва да подпишем договор за да започнем работа заедно.
  3. Оставете тежката работа по подбора наb>най-добрите кадри на нас .
  4. Винаги ще ви държим в течение на процеса.