КАК МОЖЕМ ДА ВИ ПОМОГНЕМ

КАК РАБОТИМ

Нашият подход на сътрудничество гарантира, че работим ръка за ръка с нашите кандидати, за да гарантираме, че ще ви намерим най-подходящата позиция. Ние обсъждаме вашите умения и нужди, след което говорим директно с подходящи клиенти, които могат да се възползват максимално от вашия набор от умения.

СЪТРУДНИЧЕСТВО И ПОДКРЕПА

Ние разбираме предизвикателствата и сложността, които идват с процеса на набиране на персонал. Ние сме тук, за да предложим цялостна помощ и подкрепа, за опростяването на процеса. Работим заедно, за да разберем специфичните нужди и потребности, което ни позволява да адаптираме нашия подход и да постигаме изключителни резултати.

КОМУНИКАЦИЯ

По време на целия процес на подбор ние даваме приоритет на комуникацията, прозрачността и сътрудничеството. Ние ви държим информирани на всяка стъпка, като предоставяме редовни актуализации и обратна връзка за да ви помогнем да вземете информирани решения.

ПОЛЗИ ОТ РАБОТАТА В ЧУЖБИНА

Работата в чужбина може да бъде трансформиращо преживяване, което разширява хоризонтите ви, подобрява уменията ви и обогатява живота ви по безброй начини. Предоставя възможност да прегърнете нови предизвикателства, да разширите мирогледа си и да развиете глобална перспектива.

ЗАЩО AG

С над 20 години опит в областта на международния подбор на персонал ние сме подкрепили компании в строителството, селското стопанство, промишленото производство и ХОРЕКА да намерят правилния персонал за техните свободни позиции.

Това спестява време на компанията да насочи енергията си към развитие и растеж, а не към процес на набиране на персонал, който понякога може да изглежда безкраен

ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА РАБОТА

Всяка година нашите международни клиенти ни се доверяват, за да им помогнем да наемат първокласен персонал, който да заеме различните им свободни позиции. От квалифицирани медицински сестри, ефективни шофьори, трудолюбиви складови работници, майстори готвачи, прилежни сервитьори, отдадени работници на строителни обекти, състрадателни работници в домове за грижи до умели оператори на машини и оборудване. Нашите клиенти търсят от нас изключителни таланти.

Ако притежавате подходящ опит и желаете да работите в чужбина където да използвате личните си качества, моля свържете се с нас. Ще се радваме да се чуем и да ви помогнем да си осигурите възможност за кариера.

Често задавани въпроси